Μάσκες προσώπου και τα οφέλη τους

Μάσκες προσώπου και τα οφέλη τους

5 λόγοι για να τις εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Μάσκες προσώπου
Οι μάσκες προσώπου είναι ένα από τα πολλαπλά είδη φροντίδας του δέρματος. Θεωρείται ως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε υγιή, λαμπερό και εύπλαστο δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά και όχι μόνο! Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, συντείνοντας και στην αντιγήρανση του προσώπου!

Η χρήση τους είναι απαραίτητη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν πολλά είδη μασκών τα οποία έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία, αλλά και για κάθε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του!

5 λόγοι που απαραιτήτως πρέπει να κάνεις τακτικά μια μάσκα προσώπου
Καθαρίζει τους πόρους του δέρματος: H μάσκα προσώπου μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο καθαρό δέρμα με ανοιχτούς πόρους. Η μάσκα προσώπου καθαρίζει βαθιά τους πόρους αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα απόβλητα του μεταβολισμού και τις ελαιώδεις ουσίες που μπορούν να τους φράξουν.

Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση

Αυξάνει την ενυδάτωση: Μπορεί να επαναφέρει την υγρασία και την ενυδάτωση σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το νερό από τη μάσκα διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα του δέρματος, μαλακώνοντας το δέρμα και ενισχύοντας την ελαστικότητά του. Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο είναι πιο εύκολο να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου προσδίδοντας σου ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Μειώνει τις λεπτές γραμμές: Η τακτική χρήση της μάσκας προσώπου μπορεί να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και καφέ κηλίδες. Επίσης, θα δώσει μια πιο ήπια και πιο λεία υφή στο δέρμα.

Μάσκα για διόρθωση του τόνου του δερματος

Διορθώνει τον τόνο του δέρματος: Οι μάσκες έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μειώνουν την υπερ – μελάγχρωση, διορθώνοντας τον τόνο στο χρώμα του δέρματος και την υφή του. Προωθεί επίσης την έκκριση αδένων ιδρώτα, έτσι ώστε να αυξηθεί η περιεκτικότητα σε οξυγόνο του δέρματος.

Σύσφιξη του δέρματος: Η χαλάρωση του δέρματος σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Το πρόβλημα του χαλαρού δέρματος μπορεί να λυθεί εύκολα με τη τακτική χρήση της μάσκας προσώπου. Υπάρχουν ορισμένα είδη μασκών που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την καταπολέμηση της γήρανσης που θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.


 

COMPETITIONS