Το beauty look του γυμναστηρίου

Το beauty look του γυμναστηρίου

Για να είσαι πάντα περιποιημένη

Το beauty look του γυμναστηρίου
Διακοπές τέλος. Επιστροφή στη ρουτίνα, επιστροφή και στο γυμναστήριο. Το ότι στόχος σου είναι η γυμναστική, αυτό δεν σημαίνει πως θα εμφανιστείς χύμα και εντελώς απεριποίητη.

Το μακιγιάζ δεν είναι κάτι που προτείνεται για το γυμναστήριο. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν για να απελευθερώσουν τον ιδρώτα. Όταν φοράς μακιγιάζ καθώς ασκείσαι, δημιουργείτε ένα φράγμα που εμποδίζει τον ιδρώτα να κάνει τη φυσική αποτοξίνωση του δέρματός σου. Αυτό, σε συνδυασμό με τη λιπαρότητα του μακιγιάζ, καταλήγει να φράζει τους πόρους και να δημιουργείται η ανεπιθύμητη ακμή.
Στοχεύεις πάντα σ΄ένα καθαρό πρόσωπο και μια ελαφριά κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση. Αν σε κάθε περίπτωση θέλεις μακιγιάζ, περιορίστου σε εφαρμογή concealer σε σημάδια και μαύρους κύκλους, ελάχιστη μάρκαρα και ένα lip balm στα χείλη.

γυμναστική

Όσο για τα μαλλιά, εκεί πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά, επένδυσε σε hair accessories που κρατάνε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και δεν πέφτουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ παράλληλα σου σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο. Κοτσίδα, πλεξίδα, κότσος ατημέλητος ή αυστηρός, οι επιλογές είναι αρκετές και σίγουρα κάποια ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου στιλ.


 Πηγή 

Tips

COMPETITIONS