Πώς να έχεις λαμπερό δέρμα τον χειμώνα

Πώς να έχεις λαμπερό δέρμα τον χειμώνα

Το παν είναι να βελτιώσεις την υγεία του δέρματός σου

face
Η υγεία του προσώπου μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί σε όσα προϊόντα και αν επενδύσεις, όσο ακριβά και αν είναι, αν η βάση δεν είναι λαμπερή, τότε σίγουρα δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν άμεσα το δέρμα μας. Δες λοιπόν πώς θα το προστατεύσεις.

Τον χειμώνα το κλίμα είναι ιδιαίτερα ξηρό και παράγοντες όπως ο ζεστός αέρας από το air condition, αλλά και το κρύο, μειώνουν τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα και ξηραίνουν το δέρμα. Προμηθεύσου έναν αφυγραντήρα που θα ρυθμίσεις ώστε να κρατά τα επίπεδα υγρασίας σε συγκεκριμένα επίπεδα, ειδικά όσο κοιμάσαι.

Τώρα που αναφέραμε τον ύπνο, πρέπει να ξέρεις πως οι overnight μάσκες προσώπου θα αποδειχθούν πολύτιμος σύμμαχος σου. Όσο εσύ κοιμάσαι, θα ενυδατώσουν εις βάθος την επιδερμίδα σου και δεν αλληλεπιδρούν με στοιχεία όπως το makeup ή οι περιβαλλοντικοί ρύποι, ενισχύοντας την υγεία και την εμφάνιση του προσώπου. Μια με δύο φορές την εβδομάδα αρκούν για να δεις ορατά αποτελέσματα σχετικά άμεσα.

Παράλληλα, πρόσθεσε ένα ενυδατικό λαδάκι στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Τα συμπυκνωμένα συστατικά του προσφέρουν ενυδάτωση σε βάθος χωρίς να βαραίνουν το δέρμα και να κλείνουν τους πόρους. Ανάμειξε δύο σταγόνες με την ενυδατική σου ή εφάρμοσε 3-4 σταγόνες απευθείας στο δέρμα σου πριν από αυτήν, και θα δεις τη διαφορά. Ψάξε στο εμπόριο για προϊόντα που περιέχουν rosehi ή marula oil. Ακόμα και ένα γενικής χρήσης bio oil θα βελτιώσει αισθητά το δέρμα σου.

Επίσης, θα πρέπει να σταματήσεις τα καυτά ντους που καίνε το δέρμα σου. Ναι, είναι σίγουρα απολαυστικά! Όμως καταφέρνουν να εξατμίζουν όλα τα ενυδατικά στοιχεία του δέρματός, αφήνοντάς σε με μια αίσθηση 'τραβήγματος' αμέσως μετά το μπάνιο.

Το έχουμε ξαναπεί. Το ότι είναι χειμώνας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείπεις τον αντιηλιακό σου, ακόμη και αν έχει συννεφιά. Και φυσικά, πρέπει να πίνεις αρκετό νερό. Κράτα ενυδατωμένο τον οργανισμό σου και βάλε στόχο να πίνεις περίπου δυο λίτρα νερό ημερησίως.

Διάβασε επίσης 

Ποιες αλλαγές συμβαίνουν στο δέρμα σου μετά τα 30;

Πώς να αποκτήσεις λαμπερό πρόσωπο

 

 

Πηγή 

 

 

SkinCare

COMPETITIONS