Πώς να βάψεις σωστά τα φρύδια σου

Πώς να βάψεις σωστά τα φρύδια σου

Υπάρχει τρόπος

Πώς να βάψεις σωστά τα φρύδια σου
Σίγουρα έχει αποπειραθεί κάποια στιγμή στη ζωή σου να βάψεις τα φρύδια σου. Όλες το έχουν κάνει. Το θέμα όμως είναι να το κάνεις σωστά.

Επειδή, λοιπόν, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το καταφέρουν υπάρχουν 5 tips που θα σε βοηθήσουν για βάψεις σωστά τα φρύδια σου και να μη γίνεις το επίκεντρο για τους λάθος λόγους.

Το βουρτσάκι από τα φρύδια είναι το πρώτο και αγαπημένο εργαλείο. Χτενίζεις τις τριχούλες δίνοντας τους ένα ανοδικό σχήμα.


Καθαρίζεις αν χρειάζεται το κενό. Εκεί δηλαδή που το φρύδι κάνει μία φυσική γωνία προς το τέλος, εξαφανίζεις με το τσιμπιδάκι ότι τρίχα έχει βγει και σε ενοχλεί.


Χρειάζεσαι ένα λεπτό μολύβι για φρύδια. Όχι σκιά, ούτε μάσκαρα... μόνο λεπτό μολυβάκι. Παίρνεις το λεπτό μολύβι στο ίδιο χρώμα με τα φρύδια σου και στην αρχή που αρχίζουν οι μικρές τρίχες, τραβά μία κάθετη γραμμή και τη χρωματίζεις προς τα μέσα. Προσοχή, η γραμμή δεν θα τελειώνει πιο πάνω από τις τρίχες σου. Δεν βάφεις κάτι παραπάνω, απλώς θα δώσεις χρώμα και σχήμα πάνω στο φυσικό σου φρύδι!

Πώς να βάψεις σωστά τα φρύδια σου


Επέλεξε ανάμεσα σε μάσκαρα και σκιά. Τόνισε το μέσα μέρος του φρυδιού σου. Αν έχει μικρό φρύδι, τότε μεγάλωσε λίγο τη φυσική σου γραμμή(με σκιά) χωρίς όμως να το παρακάνεις!


Πρόσθεσε λίγη λακ ή διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα!

Διαβάστε ακόμα

Αυτό που πρέπει να αποφεύγεις στην περιποίηση του προσώπου μετά τα 40


Πώς θα φτιάξεις σπιτικό serum για να αποκτήσεις πυκνά φρύδια


Πώς θα μειώσεις το υπερβολικό άγχος

Πηγή
 

Tips

COMPETITIONS