Οι γυναίκες άνω των 40 καλύτερα να αποφεύγουν αυτό το προϊόν μακιγιάζ

Οι γυναίκες άνω των 40 καλύτερα να αποφεύγουν αυτό το προϊόν μακιγιάζ

Οι beauty experts συμβουλεύουν...

woman concealer
Όσο περνούν τα χρόνια οι ειδικοί συμβουλεύουν να αλλάζουμε τις συνήθειες στο μακιγιάζ μας, αφού κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε μια δεκαετία πριν, τώρα τονίζουν τις ρυτίδες και μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Ένα από αυτά δεν είναι άλλο από το κονσίλερ. Μιας και η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, γι' αυτό και δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την κρέμα μας, το μακιγιάζ που πολλές φορές πιστεύουμε ότι καλύπτει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μας, αντίθετα τις τονίζει περισσότερο.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, μιας και δεν μπορούμε να το απορρίψουμε και να το βγάλουμε εντελώς από την καθημερινότητά μας, είναι η ποσότητα που χρησιμοποιούμε. 

Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να επιλέγουμε πιο λεπτόρευστα προϊόντα, να χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες από αυτά και να τα δουλεύουμε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις για να εισχωρούν στην επιδερμίδα.

Όταν το πρόσωπό σου δείχνει πιο κουρασμένο, χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα από το προϊόν και εφάρμοσέ το σε ενυδατωμένη περιοχή. Διαφορετικά μπορείς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους με ένα λεπτόρευστο, αντιγηραντικό foundation. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται τόσο πυκνές σαν ψεύτικες...

Μακιγιαζ

COMPETITIONS