Τι έκανε το IMDb (το κορυφαίο site για κινηματογράφο) σχετικά με την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη;

Τι έκανε το IMDb (το κορυφαίο site για κινηματογράφο) σχετικά με την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη;

Πρώτη φορά συνέβηκε αυτό! Δεν το έχει κάνει για κανένα άλλο φιλμ

gavras
Αφού κάποιοι αποφάσισαν να λύσουν τις πολιτικές τους διαφορές μέσω του IMDb, στη βαθμολογία και στα σχόλια της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τον Γιάννη Βαρουφάκη, «Adults in the Room», το IMDb προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση.

gavras1

Διάβασε ακόμη:  Νίκος Μαστοράκης: "Ο Γαβράς ίσως κερδίσει το βραβείο της πιο ... 

Το IMDb προφανώς το γνωρίζεις, είναι ένα εκ των κορυφαίων site για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση παγκοσμίως. Διαθέτει ένα ατελείωτο αρχείο για κάθε ταινία που έχει κυκλοφορήσει. Επιπλέον, το IMDB δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βαθμολογήσουν μία ταινία. Κάπως έτσι προκύπτει αν μία ταινία είναι καλή ή όχι.

Τι έκανε λοιπόν για την ταινία του Γαβρά "Ενήλικοι στην αίθουσα";

gavras4

Μα... διέγραψε όλα τα σχόλια!

Όλα, με εξαίρεση μόλις τρία, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

gavras5

Και καλά έκανε και μπράβο του, καθώς, κάποιοι χωρίς να έχουν δει φυσικά την ταινία σχολίαζαν αρνητικά και έπαιρναν το θέμα αλλού, με κάποιους άλλους να απαντάνε και να συγκρούονται μέσα στο site... ούτε οι μεν ούτε οι δε φυσικά είδαν την ταινία... Έτσι, το IMDb προχώρησε σε αυτή τη δραστική λύση, προκειμένου να γλιτώσουν από το πολιτισμικό «ντου» που δέχθηκαν και να διατηρήσουν, φυσικά, την εγκυρότητά τους.

Σιγά μην κάθονταν εκεί στο IMDb να παρακολουθούν κάποιους να λύνουν τις πολιτικές τους διαφορές στη βαθμολογία και στα σχόλια, για μια ταινία η οποία δεν κυκλοφόρησε ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες και άρα δεν την έχουν δει ποτέ!  

Να σημειωθεί ότι το σενάριο του φιλμ αναφέρεται στις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όσα έκανε ο τότε Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης (τον ρόλο υποδύεται ο Χρήστος Λούλης).

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το IMDb, οι χρήστες που ψήφισαν ήταν 1.505. Οι 629 (μας) λένε ότι είναι επική (10) και 744 ότι είναι χάλια!

gavras3

Διάβασε ακόμη: 76ο Φεστιβάλ Βενετίας: Αποθεώθηκε ο Κώστας Γαβράς για την ταινία ...

Πηγή

Showbiz

COMPETITIONS