Ήβη Αδάμου: Έγινε μανούλα! Τρισευτυχισμένος ο Μιχάλης Κουινέλης (Φώτο)

Ήβη Αδάμου: Έγινε μανούλα! Τρισευτυχισμένος ο Μιχάλης Κουινέλης (Φώτο)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

ηβη
Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε καθώς η Ήβη Αδάμου έγινε μανούλα την Τρίτη και όχι χθες όπως ήθελαν τα δημοσιεύματα. 

Χθες Τετάρτη 13/6, το διαδίκτυο πήρε φωτιά με την είδηση πως η Ήβη Αδάμου να γεννάει από στιγμή σε στιγμή! Τελικά, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια την Τρίτη, 12/6 στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τόσο εκείνη όσο και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, η όμορφη Ήβη γέννησε  σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ράπερ, Μιχάλη Κουινέλη και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, από την ώρα που μπόρεσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους. 

Στο πλευρό τους ωστόσο απ' την πρώτη στιγμή βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Αλεξανδρούπολη αλλά και από την Κύπρο για να βρεθούν εκεί στο χαρμόσυνο γεγονός. 

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης είχε δίπλα του τον πατέρα και την μητέρα του, αλλά και τον αδερφό του, Ανδρέα, ενώ όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Ηβή Αδάμου είχε κοντά της τη μητέρα και τον πατέρα της, Μαριάννα και Αδάμο, καθώς επίσης και την αδελφή της, Δέσποινα, με τον σύζυγό της, Ανδρέα.

Να τους ζήσει και να είναι πάντα καλότυχη! 


 

Showbiz

COMPETITIONS