Βίντεο ντοκουμέντο! Δείτε καρέ καρέ την στιγμή από το τροχαίο του George Clooney

Βίντεο ντοκουμέντο! Δείτε καρέ καρέ την στιγμή από το τροχαίο του George Clooney

Χτύπησε μετωπικά με αυτοκίνητο - Έπεσε με το κεφάλι!

clooney
Το γύρο του διαδικτύου έκανε χθες το απόγευμα η είδηση για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός στην Σαρδηνία. 

Σήμερα ωστόσο, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει καρέ καρέ την στιγμή του ατυχήματος.

Όπως χαρακτηριστικά θα δείτε, ο George Clooney, οδηγά μια μηχανή τύπου σκούτερ και συγκρούεται μετωπικά με μια Mercedes, με αποτέλεσμα να χτυπάει με το κεφάλι στο τζάμι του αυτοκινήτου ενώ για λίγα δευτερόλεπτα θα βρεθεί στον αέρα μέχρι να καταλήξει στο δρόμο.

Το χτύπημα του στο τζάμι του αυτοκινήτου, αποδεικνύεται εξάλλου και από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σημείο, καθώς το τζάμι του αυτοκινήτου έχει σπάσει σε μικρά κομμάτια.

Ευτυχώς ο διάσημος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς φορούσε κράνος, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο της περιοχής απ΄ όπου και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένων πρακτορείων, ο ηθοποιός έχει μόνο μερικούς μώλωπες στο χέρι, το πόδι και την λεκάνη, χωρίς να συντρέχει κάποιος κίνδυνος για την υγεία του. 

Πάντως στο πλευρό του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, Amal Alamuddin, ενώ ο ίδιος πλέον, βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει.


 

Showbiz

COMPETITIONS