Φαίη Σκορδά: Καλοκαιρινές διακοπές, μαζί της και οι δύο γιοι της 

Φαίη Σκορδά: Καλοκαιρινές διακοπές, μαζί της και οι δύο γιοι της 

Μετά την εξασφάλιση ακόμης μιας χρονιάς στο πρωινό του ΑΝΤ1, χαλαρή και άνετη είναι έτοιμη για διακοπές

fay skorda
Μετά από ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1, η Φαίη έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην παρουσίαση της πρωινής ζώνης για την επόμενη χρονιά.

Επομένως, το μόνο που έχει πλέον να σκέφτεται η πετυχημένη παρουσιάστρια, είναι τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές, παρέα πάντα με τα δύο της αγόρια, Γιάννη και Δημήτρη.

Προς το παρόν, οι δύο γιοι της, βρίσκονται με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στις Κυκλάδες, ενόσω η Φαίη Σκορδά κλείνει τις επαγγελματικές της εκκρεμότητές, έτσι ώστε να μπορεί να απολαύσει πιο άνετα το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

 

lunch break στον παραδεισο... #cyclades #ilovegreece #greece

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Οι αποδράσεις της παρουσιάστριας έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Μαζί της, εκτός από τα δύο της παιδιά, θα είναι και οι γονείς της, η μητέρα της Εύα και ο πατέρας της Δημήτρης, οι οποίοι θα περάσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τα εγγόνια τους.

Η βόρεια Ελλάδα -από όπου είναι η καταγωγή της Φαίης και πιο συγκεκριμένα το Κιλκίς- είναι ψηλά στις επιλογές της για διακοπές.

Εντούτοις, για τις καλοκαιρινές της αποδράσεις έχει ήδη επιλέξει τη Χαλκιδική, μιας και προσφέρει ωραίες παραλίες, όπου τα μικρά της παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους. 

Η Φαίη έχει μεγάλη ανάγκη τις διακοπές, αφού η φετινή σεζόν ήταν αρκετά πιεστική για την ίδια και την ομάδα της. 
 

Πηγή

Tv Gossip

COMPETITIONS