Γιατί η Meghan Markle πρέπει να επιστρέψει τα δώρα των γενεθλίων της

Γιατί η Meghan Markle πρέπει να επιστρέψει τα δώρα των γενεθλίων της

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι Δούκισσα

Γιατί η Meghan Markle πρέπει να επιστρέψει τα δώρα των γενεθλίων της
Μετά τα δώρα του γάμου της, τώρα η Meghan Markle πρέπει να επιστρέψει μερικά και από τα δώρα των γενεθλίων της!

Η Meghan Markle γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τα οποία ενδεχομένως να μην ήταν όπως τα φανταζόταν, αφού έπρεπε να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Harry  στον γάμος ενός καλού του φίλου, στο Surrey.

Megan Markle

Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε τους φίλους και τους συγγενείς της, να της ευχηθούν και μαζί με τις ευχές τους, να της δώσουν και τα δώρα της. Εκτός, όμως, από αυτά τα δώρα, όπως ήταν αναμενόμενο, η Meghan Markle δέχθηκε δώρα και από τους θαυμαστές της. 

Megan Markle

Κάτι ωστόσο που δεν επιτρέπεται από τα βασιλικό πρωτόκολλο, εξ ου και θα πρέπει να τα επιστρέψει, όπως έκανε και με τα δώρα του γάμου της. Ως γνωστόν, τα μέλης της βασιλικής οικογένειας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά από ποιον δέχονται κατά καιρούς διάφορα δώρα, συμπεριλαμβανομένου δωρέαν φιλοξενίας και άλλων υπηρεσιών, καθώς πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν ανταλλάγματα. Και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να είναι άμεμπτα. 

Megan Markle

Τα μόνα δώρα που μπορούν να λάβουν είναι τα σουβενίρ κατά τη διάρκεια ενός επίσημου ταξιδιού, λουλούδια, βιβλία -εξαρτάται πάντα από το περιεχόμενο του βιβλίου- φαγητό ή δώρα που η αξία είναι κάτω των 150 λιρών. Εννοείται, πως τα χρήματα απαγορεύονται, αλλά σε περίπτωση που δεν μπορούν να τα αρνηθούν ή να επιστραφούν, δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Πηγή 

    Viral

    COMPETITIONS