Η δικαστική διαμάχη Angelina Jolie - Brad Pitt φαίνεται να μην έχει τέλος

Η δικαστική διαμάχη Angelina Jolie - Brad Pitt φαίνεται να μην έχει τέλος

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Η δικαστική διαμάχη Angelina Jolie - Brad Pitt φαίνεται να μην έχει τέλος
H δικαστική διαμάχη μεταξύ Angelina Jolie και του Brad Pitt, σύμφωνα με εκτίμηση του People US, δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της δεν της παρέχει αρκετά χρήματα για διατροφή.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποί της δήλωσαν ότι: «Ο σκοπός της Angelina είναι να δώσει τέλος στο γάμο της με έναν τρόπο που θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους και θα επιτρέπει σε εκείνη και τον Brad να αφοσιωθούν στην από κοινού κηδεμονία των παιδιών τους».

pitt jolie

Παρόλα αυτά, η ομάδα του 55χρονου απάντησε με νέα δήλωση. Ο δικηγόρος του αποκάλεσε την κατάθεση της Jolie ως «προσπάθεια να χειραγωγήσει τα Μέσα Ενημέρωσης». Όπως φαίνεται, έχει λάβει το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων από εκείνον, από τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, το Σεπτέμβριο του 2016. Πιο αναλυτικά, τα 8 εκατομμύρια προορίζονταν για το ενοίκο της πολυτελούς κατοικίας στην οποία μετακόμισαν, ενώ το 1.3 για τις ανάγκες των παιδιών τους.

jolie pitt

Στις 8 Αυγούστου, η 43χρονη αρνήθηκε τον πιο πάνω ισχυρισμό. Η ομάδα της υποαστηρίζει ότι «Ένας πατέρας θα κάλυπτε τα έξοδα των παιδιών οικειοθελώς και όχι λόγω κάποιας δικαστικής εντολής. Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».

Πάντως, το μόνο σίγουρο ότι αυτό το διαζύγιο δεν θα βγει κοινή συναινέση. 

Πηγή 

 

Viral

COMPETITIONS