Η Κύπρια Χρύσω Δημήτρη τρέλανε το "The Voice" - Την ήθελαν και οι τέσσερις κριτές (Βίντεο)

Η Κύπρια Χρύσω Δημήτρη τρέλανε το "The Voice" - Την ήθελαν και οι τέσσερις κριτές (Βίντεο)

Τρελάθηκαν όλοι με την ερμηνεία της

xriso
Το 5ο blind audition του "The Voice", έκρυβε πολλές εκπλήξεις, μεγάλες φωνές, αλλά και Κύπριους που ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους.

Μια φωνή που κατάφερε να εντυπωσιάσει και νε κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, είναι και η 37χρονη Χρύσω Δημήτρη

Η συμπατριώτισσα μας ανέβηκε στη σκηνή του "The Voice" και ερμήνευσε ένα τραγούδι απαιτήσεων.

Συγκεκριμένα, επέλεξε τη μεγάλη επιτυχία «Φως», της Μαντούς, κάνοντας και τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Πάνος Μουζουράκης, που της ανέφερε: «Δεν ξέρω από εδώ και πέρα τι να γίνει; Δηλαδή τι άλλο να σε ακούσουμε να τραγουδάς; Εγώ λέω να σου δώσουμε το βραβείο και να φύγεις! Φέρτε το αμάξι! Φέρτε το συμβόλαιο» 

Ο ίδιος διεκδίκησε την σοπράνο, προσπαθώντας να σαμποτάρει τον Σάκη Ρουβά, επιχειρηματολογώντας πως έχει ήδη μια φωνή που θα την κοντράρει στα battles, αλλά και τον Κωστή, λέγοντας πως έχει ήδη νικήσει δυο φορές!

Η Χρύσω όμως είχε κάνει την επιλογή της και πλέον ανήκει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο Πάνος Μουζουράκης, ωστόσο, έδωσε υπόσχεση πως θα περιμένει τα battles για να του την κλέψει.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα: 

 

Showbiz

COMPETITIONS