Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Πέθανε η αδερφή της (Φώτο)

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! Πέθανε η αδερφή της (Φώτο)

Συγκινεί με την ανάρτηση της

kaiti
Η αγαπημένη ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε ξαφνικά η αδελφή της από ανακοπή καρδίας.

Η Καίτη Φίνου έκανε γνωστή την είδηση με μια ανάρτηση που μας συγκίνησε  και μας έκανε να ανατριχιάσουμε, περιγράφοντας τι συνέβη με την αδελφή της, Μαίρη, και πώς έμαθε το θάνατό της.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της αδερφής της, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με τη Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο, αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads.

Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή.

Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε….

Καρδιά μου, αδελφή μου, αγαπημένο μου πλάσμα, πώς να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…..Αχ βρε Μαριώ μου, Μαίρη μου ………».

Δες τη συγκινητική της ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε.... Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο...Πώς να σου πω καλό ταξίδι.....Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........

A post shared by kaitifinou_official ?♑ (@kaitif) on

Showbiz

COMPETITIONS