Ξέσπασε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή προς την Έλενα Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»

Ξέσπασε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή προς την Έλενα Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της

seferlis
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες βδομάδες, η αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την απόφαση των «Θεατρικών Σκηνών», σε κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα», εκφράζοντας δημόσια τη γνώμη της για τον ηθοποιό. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, έγραψε πως «ο Σεφερλής θα έφερνε το ήθος του trash στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό».

Ο Μάρκος Σεφερλής έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο ηθοποιός αποκάλυψε αναλυτικά το παρασκήνιο και απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν, επισημαίνοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν. Ο ίδιος απάντησε και για το κείμενο της Έλενας Ακρίτα χαρακτηρίζοντας το «οχετό», ενώ δήλωσε πως της έχει κάνει ήδη μήνυση.

Με την κόντρα ανάμεσα στους δύο να μαίνεται, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, κυρία Χαρίκλεια, μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso, δίνοντας την δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα. «Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί», δήλωσε στον Νίκο Νικόλιζα η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή.

«Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της;», αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Η Ακρίτα βγήκε με τις «πλάτες» της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες «πλάτες». Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε».

 

Μάρκος Σεφερλής: Έτσι επέλεξε να απαντήσει στους επικριτές του (Φώτο) 

Μας συγκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής με την κίνηση ανθρωπιάς του! (Βίντεο) 

Showbiz

COMPETITIONS