Χάρης Ρώμας: Μιλά πρώτη φορά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις! 

Χάρης Ρώμας: Μιλά πρώτη φορά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις! 

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός σπάει τη σιωπή του και κλείνει στόματα

romas
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, με τα έργα του να γνωρίζουν πάντα τεράστια επιτυχία. 

Ο Χάρης Ρώμας μέσα από την μακρόχρονη του καλλιτεχνική πορεία απασχόλησε για τις τηλεοπτικές του σειρές και όχι μόνο, αλλά και για την προσωπική του ζωή που σχολιάζεται πάντα, χωρίς κάποια επίσημη απάντηση από τον ίδιο. 

Σε πρόσφατη του συνέντευξη εξομολογήθηκε πως έχει περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις, ενώ νιώθει τιμή για αυτό. 

Συγκεκριμένα ερωτήθηκε: «Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το «Χάρης Ρώμας γκέι». Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ’ αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;»

Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε ευθέως και με ειλικρίνεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο «πικάντικα», εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας από εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

Διάβασε επίσης: 

Χάρης Ρώμας: Είκοσι χρόνια μετά αποκάλυψε τη διαφωνία που είχε με τη Ράντου στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Συγκλονίζει ο Χάρης Ρώμας στο «Τετ Α Τετ» - «Είχα χρόνια να μιλήσω με τον πατέρα μου» (Βίντεο)

 

 

Showbiz

COMPETITIONS