Βίκυ Χατζηβασιλείου: Συγκλονίζει μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της! (Φώτο)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Συγκλονίζει μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της! (Φώτο)

«Δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν ήσουν αυτό που ήσουν...» 

viki
Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την απώλεια του πατέρα της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πολλές της συνεντεύξεις μίλησε για τους γονείς της και πόσο δεμένη ήταν με τον πατέρα της. 

Σήμερα με μια ανάρτηση της στο instagram, μοιράστηκε σκέψεις για τον αγαπημένο της πατέρα, που σαν σήμερα έφυγε απ' τη ζωή. 

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία της, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Σαν σήμερα ήταν που έφυγες. Μάλλον που...πέρασες. Εκεί στο αλλού. Εκεί στο αλλιώς. Κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω παρά να εύχομαι ή μάλλον να ελπίζω, ότι εκεί είναι καλύτερα. Δεν λέω ότι δεν μου λείπει το ευθύ βλέμμα σου στη ζωή, η αστραπή του μυαλού σου στο πρόβλημα, η αντρίκια περπατησιά σου στην ευθύνη, η σεμνότητα, η πραότητα, η σοφία. Όλα αυτά που δεν βρήκα ποτέ αλλού, αλλά ευτυχής που ξέρω ότι υπάρχουν, αφού τα είχες εσύ . Δεν θα πω γι’ αυτά που μου λείπουν, αλλά ούτε γι αυτά που έμειναν, γι αυτά που άφησες μέσα μου, γύρω μου, παντού... Και είναι πολλά. Και θα είναι πάντα. Θα πω μόνο ότι δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν ήσουν αυτό που ήσουν. Ήταν τιμή μου που υπήρξα κόρη σου. Σ' ευχαριστώ».

Δες την ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα ήταν που έφυγες. Μάλλον που...πέρασες. Εκεί στο αλλού. Εκεί στο αλλιώς. Κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω παρά να εύχομαι ή μάλλον να ελπίζω, ότι εκεί είναι καλύτερα. Δεν λέω ότι δεν μου λείπει το ευθύ βλέμμα σου στη ζωή, η αστραπή του μυαλού σου στο πρόβλημα, η αντρίκια περπατησιά σου στην ευθύνη, η σεμνότητα, η πραότητα, η σοφία. Όλα αυτά που δεν βρήκα ποτέ αλλού, αλλά ευτυχής που ξέρω ότι υπάρχουν, αφού τα είχες εσύ . Δεν θα πω γι αυτά που μου λείπουν, αλλά ούτε γι αυτά που έμειναν, γι αυτά που άφησες μέσα μου, γύρω μου, παντού... Και είναι πολλά. Και θα είναι πάντα. Θα πω μόνο ότι δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν ήσουν αυτό που ήσουν. Ήταν τιμή μου που υπήρξα κόρη σου. Σ' ευχαριστώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

 

Διάβασε επίσης:

Σοκάρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου» (Φώτο)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καυτό τσιφτετέλι στο γάμο της Μαρίας Μενούνος! (Βίντεο)

 

 

 

Showbiz

COMPETITIONS