Απίστευτη αποκάλυψη από τον Λώρη Λοϊζίδη! Η σύντροφος του ήταν έγκυος με τρίδυμα και έχασε το ένα

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Λώρη Λοϊζίδη! Η σύντροφος του ήταν έγκυος με τρίδυμα και έχασε το ένα

Συγκλονίζει ο ηθοποιός... «Tα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

loris
Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος σε μια εξομολογητική συνέντευξη. 

Ο Λώρης Λοϊζίδης μίλησε στο περιοδικό OK, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύντροφος του Στυλιάνα Μαραγκό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. 

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, η σύντροφος του ήταν έγκυος με τρίδυμα, αλλά λόγω προβλήματος έγινε επέμβαση και σώθηκαν τα δυο

 

Διάβασε επίσης: Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ τραγουδάνε αγκαλιά! (Βίντεο)

 

Διάβασε απόσπασμα από την συγκλονιστική του εξομολόγηση: 

Εάν ήταν λίγο σοκ όταν συνειδητοποίησες πως θα γίνεις ξανά μπαμπάς ποια ήταν η αντίδραση σου όταν έμαθες πως ήταν δίδυμα;

(Γέλια) Ήρθαμε Κύπρο και πήγε στον γιατρό μόνη της η Στυλιάνα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι καλύτερα να μιλήσω με τον ίδιο. Εκείνος μου είπε δεν είναι ένα, είναι τρία! Του απάντησα πως με κοροϊδεύει και μου είπε πως είναι η αλήθεια. Ήξερα πως θα μπορούσε να ήταν δυο επειδή υπήρχε ένα ιστορικό στην οικογένεια αλλά τρία δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Έπαθα μεγάλο σοκ. Σιγά σιγά ανακαλύψαμε και το πρόβλημα των τριών παιδιών που ήταν στον ίδιο σάκο και στον ίδιο πλακούντα και την μεγάλη επικινδυνότητα που υπήρχε.

Και εκεί ξεκινά μια παράξενη εγκυμοσύνη…

Ξεκίνησαν τα άγχη και τα προβλήματα. Κάθε μέρα δεχόμασταν πληροφορίες που ήταν όλο και πιο επικίνδυνες. Ήταν μια εγκυμοσύνη στις 200.000 ανά τον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ευτυχώς βρήκαμε τον δρόμο μας τον δόκτωρ Κύπρο Νικολαιδη που διαπρέπει στην Αγγλία όπου κάναμε μια επέμβαση που πέτυχε και σώθηκαν τα δυο παιδιά, τα οποία σήμερα υγιέστατα.

Πως ήταν η δική σου αντιμετώπιση και ψυχολογία σε όλη αυτή την κατάσταση; Πόσο εύκολο ήταν να το διαχειριστείς ακούγοντας τόσο άσχημες πληροφορίες και έχοντας υπόψιν πως πρέπει να στηρίξεις και την Στυλιάνα.

Εγώ έδειχνα πως ήμουν ψύχραιμος αλλά τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έπρεπε όμως, κυρίως για την Στυλιάνα, να φαινόμουν ψύχραιμος για να είναι και εκείνη καλά, αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Ο κος Νικολαίδης ήταν απόλυτα ψύχραιμος και σίγουρος για όλο αυτό και αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Μου είπε να μπω στο αεροπλάνο και να πάω αμέσως στην Αγγλία.

Στο μαιευτήριο ήσουν μέσα στο χειρουργείο την ώρα της γέννας;

Ήταν, θυμάμαι, δυο πολύ μικροσκοπικά μωράκια, σαν γατάκια. Υπήρχαν δύο παιδίατροι για να τα παραλάβουν και έφυγαν αμέσως να πάνε στο Μακάρειο. Μας τα έδωσαν ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ζούσα συνέχεια σε μια αγωνία. 

 

Διάβασε επίσης: 

Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Δες πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα τους (Φωτό)

 

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ έκαναν σπάνια βραδινή εμφάνιση (Φώτος)

 

 

Showbiz

COMPETITIONS