Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα της που έφυγε απ' τη ζωή! (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα της που έφυγε απ' τη ζωή! (Βίντεο)

Σπάνια εξομολόγηση από την αγαπημένη παρουσιάστρια μιλώντας για την "απουσία" του πατέρα της

eleni
Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της με θέμα τα παιδιά που μεγαλώνουν με τον έναν από τους δύο γονείς, η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση που συγκίνησε. 

Η Ελένη Μενεγάκη ως γνωστόν, μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, καθώς έχασε τον μπαμπά της όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή. 

Για το θέμα αυτό η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτυχε όπως και σε εμένα που ο μπαμπάς μου δεν είναι εν ζωή, θέλω να σας πω ότι σκέφτεται ένα παιδί όταν είναι μικρό, δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και σαν προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, φοβάται μήπως κάποιος το πάρει, μήπως κάτι γίνει, μήπως αλλάξει η ισορροπία μέσα στο σπίτι. Το παιδί όταν μεγαλώνει αισθάνεται όταν ο γονιός του είναι μόνος μεγάλη ευθύνη, αισθάνεται ανασφάλεια «πού την αφήνω μόνη της, εγώ μου επιτρέπεται που προχωράω τη ζωή μου παρακάτω;

Επίσης, το κάθε παιδί εκτός από το βάρος που αισθάνεται για τον έναν γονέα του, τον μοναδικό που τον έχει μεγαλώσει, αισθάνεται και ο ίδιος πολλές ανασφάλειες που δεν τις φαντάζεστε. Σας το λέω γιατί κανείς από εσάς δεν έχει μεγαλώσει σε οικογένεια αντίστοιχη σαν την δική μου. Τις ανασφάλειες που έχει ένα παιδί που έχει έναν γονιό, αν πάθει κάτι τι γίνεται; Πώς ερχόμαστε καμιά φορά εδώ και μπορεί κάποιος να μην είναι πολύ καλά, τα παιδιά τα βλέπουν και τα νιώθουν όλα και να μην πουν λέξη. Υπάρχει κάτι πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει τη μαμά ή τον μπαμπά του όποιον έχει να είναι καλά, με χαμόγελο, ήρεμο; Φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται το παιδί να μεγαλώνει με τα βάρη των δικών μας επιλογών. Έτσι πιστεύω εγώ».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μιχάλης Κωνσταντίνου: Το καυτό φιλί στο στόμα από τη σύζυγό του! (Φώτο)

 

Κύπρια socialite αποχαιρετά τον Karl Lagerfeld με μια κοινή τους φωτογραφία! (Φώτο)

 

 

Showbiz

COMPETITIONS