Κύπριος τραγουδιστής δηλώνει: «Η Φουρέιρα έχει μέτρια φωνή. Δεν είναι και η Αλεξίου» (Βίντεο)

Κύπριος τραγουδιστής δηλώνει: «Η Φουρέιρα έχει μέτρια φωνή. Δεν είναι και η Αλεξίου» (Βίντεο)

«Το Replay είναι ένα σύγχρονο και σημερινό τραγούδι»

alex
Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί και «δικαιούται» να έχει άποψη σε ό,τι αφορά την Eurovision. 

Σαν τραγουδιστής έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο. 

Μάλιστα ο ίδιος έκανε φωνητικά το 2005 στην Έλενα Παπαρίζου αλλά και σε πολλές χώρες αργότερα, ενώ φέτος θα είναι «φωνητικός» διευθυντής για τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν. 

Ο λόγος για τον Άλεξ Παναγή, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου. 

Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε και στη περσινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και για την Τάμτα που φέτος θα ταξιδέψει μέχρι το Τελ Αβίβ με τη σημαία της Κύπρου. 

Για την Ελένη Φουρέιρα ανέφερε συγκεκριμένα: «Η Κύπρος δεν έπαιζε και πολύ ψηλά πριν τις πρόβες. Με το που βγαίνει στην σκηνή που δεν είναι και η Αλεξίου δεν είναι καμία φωνάρα. Είναι μια μέτρια φωνή η οποία εξυπηρετεί το είδος της pop μουσικής που ακούμε στα ραδιόφωνα σήμερα. Πήρε το κομμάτι από εκεί που ήταν και το ανέβασε στο επόμενο επίπεδο. Θα μπορούσε να κάνει μια διεθνή καριέρα». 

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης:

Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία (Βίντεο)

 

Είναι επίσημο! Στον τελικό της Eurovision 2019 η Ελένη Φουρέιρα (Βίντεο)

 

 

πηγή βίντεο: alphanewslive
 

Showbiz

COMPETITIONS