Είναι επίσημο! Με αυτό το τραγούδι θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2019 η Φουρέιρα (Βίντεο)

Είναι επίσημο! Με αυτό το τραγούδι θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2019 η Φουρέιρα (Βίντεο)

Δε φαντάζεσαι ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει – Μάθε με ποιους άλλους θα εμφανιστεί στη σκηνή

foureira
Οι φήμες των τελευταίων βδομάδων που ήθελαν την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision επιβεβαιώθηκαν, με μια επίσημη ανακοίνωση από τα social media του διαγωνισμού. 

Όπως ανακοινώθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του διαγωνισμού, η Ελένη Φουρείρα θα κάνει guest εμφάνιση ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai» του Verka Serducka που διαγωνίστηκε με την Ουκρανία το 2007.

 

 

Αρχικά η ιδέα των διοργανωτών ήταν να δούμε ξανά στη σκηνή κάποιους από τους διαγωνιζόμενους αλλά και νικητές των προηγούμενων ετών να ερμηνεύουν τραγούδια άλλων χώρων, στη σκηνή του μεγάλου τελικού. 

Στη σκηνή του τελικού θα εμφανιστεί επίσης η Conchita που θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Heroes» που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2015, ο Mans Zelmerlow θα τραγουδήσει το «Fuego», και ο Verka Serduchka το τραγούδι «Toy» του που κέρδισε στον περσινό διαγωνισμό.

 

Μάλιστα οι τέσσερις καλλιτέχνες στο τέλος θα ερμηνεύσουν μαζί στη σκηνή το «Halleluaj» του Gali Atari που εκπροσώπησε το Ισραήλ στον διαγωνισμό του 1979.

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα! Ηχογραφεί το πρώτο της international album (Φώτο)

 

Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία (Βίντεο)

 

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις «κτύπησε» ένα νέο τατουάζ (Φώτο)

 

 

 

Showbiz

COMPETITIONS