Εκτός Alpha ο Μιχάλης Σοφοκλέους! Έδωσε τα χέρια με άλλο κανάλι (Φώτο)

Εκτός Alpha ο Μιχάλης Σοφοκλέους! Έδωσε τα χέρια με άλλο κανάλι (Φώτο)

Μάθε τα νέα επαγγελματικά βήματα του ηθοποιού 

sofokleous
Σε περίοδο αλλαγών και οργάνωσης για τη νέα σεζόν, βρίσκονται τα κανάλια της Κύπρου για να είναι έτοιμα με τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Μια από τις πρώτες ηχηρές ωστόσο μετακομίσεις στην κυπριακή τηλεόραση είναι αυτή του Μιχάλη Σοφοκλέους που εγκαταλείπει τον Alpha, με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Ο ηθοποιός όπως σας ενημερώσαμε και πριν από λίγες ημέρες είχε ένα τελευταίο ραντεβού με τον ΑΝΤ1, όπου έγινε σε ζεστό κλίμα, ενώ συμφώνησαν για δύο projects. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του My Life, o Μιχάλης Σοφοκλέους με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενταχθεί στο δυναμικό της σειράς, "Εσύ... στον κόσμο σου", ενώ θα αναλάβει και την παραγωγή κωμικού show μάλλον στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

 

Διάβασε ακόμη: Μιχάλη Σοφοκλέους: Εγκαταλείπει το Alpha Κύπρου; Στενό μαρκάρισμα από άλλο κανάλι!

 

Κάποιοι αναφέρουν πως το νέο project του ΑΝΤ1 θα θυμίζει σατιρικές εκπομπές που έχουμε ξαναδεί, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε για αρκετά χρόνια. Από την πλευρά του καναλιού, γίνεται ξεκάθαρο πως οι συντελεστές θα έχουν όλη τη βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να ανέβουν τα ποσοστά. 

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. 

‘Ίδωμεν…. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Μιχάλης Σοφοκλέους – Παναγιώτα Ιακώβου: σαββατοκύριακο στα χιόνια με τον γιο τους (Φώτος)

 

Είναι ο Μιχάλης Σοφοκλέους ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της Κύπρου; Τι δηλώνει ο ίδιος;

 

 

Showbiz

COMPETITIONS