Ο Χαράλαμπος από το Master Chef απαντά αν είναι στημένο το ριάλιτι μαγειρικής! (Βίντεο)

Ο Χαράλαμπος από το Master Chef απαντά αν είναι στημένο το ριάλιτι μαγειρικής! (Βίντεο)

Ο Κύπριος παίκτης σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα

pampos
Είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες του φετινού Master Chef, που προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνη από την Κύπρο, προκάλεσε αίσθηση με τη στάση του, αλλά και την εξέλιξή του στο παιχνίδι, ενώ η ατάκα του «εν κουλλί;», έμεινε στην ιστορία! 

Ο νεαρός Κύπριος σεφ μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το παιχνίδι, ενώ δε δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση εάν το Master Chef είναι στημένο

 

Διάβασε ακόμη: Χαράλαμπος Κοτσώνης: Επέστρεψε για δεύτερη φορά στο Master Chef! (Βίντεο) 

 

Συγκεκριμένα ο ίδιος απάντησε: «Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μέσω του μοντάζ κατευθύνει κάπου αλλού το ενδιαφέρον του κοινού ή των παικτών γενικά. Ως ένα βαθμό δεν μπορώ να το πω ως στημένο απλά θεωρώ ότι προωθούνται κάποιοι παίκτες, κάποιοι άλλοι βγαίνουν με ένα πιο κακό προφίλ, λανθασμένα προς τα έξω. Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι για να παραμείνω ίδιος όπως ήμουν εκτός. 

Ο χαρακτήρας μου εκτός παιχνιδιού να είναι ο ίδιος. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγα νωρίς και εγώ και οι υπόλοιποι. Θεωρώ ότι παίζουν αρκετά λίγα στιγμιότυπα στον αέρα από αυτά που συμβαίνουν είτε on camera είτα off. Αλλάζουν κάπως την εικόνα μου.

Κάποιοι παίκτες γίνονται πιο αγαπητοί στο κοινό γιατί παρουσιάζονται διαφορετικά. Είναι αρκετά εμφανές ότι κάποια άτομα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Κόβονται στιγμιότυπα στο μοντάζ για να βγάλουν κάποιοι πιο κακή εικόνα».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Master Chef: Ο Κύπριος Χαράλαμπος έσταξε φαρμάκι για συμπαίκτη του! (Βίντεο) 

 

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Απολογείται δημόσια για το ξέσπασμα του στον Παντελή (Φώτο) 

Showbiz

COMPETITIONS