Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών»! (Βίντεο)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών»! (Βίντεο)

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες της σύλληψης του – Παραμένει στα κρατητήρια 

likourezos
Έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συνελήφθη νωρίτερα σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος, ύστερα από ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του. 

Συγκεκριμένα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για τη «μαφία των φυλακών», γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. 

Η σύλληψή του έγινε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, ύστερα από ένταλμα που είχε εκδώσει σε βάρος του ο ειδικός εφέτης - ανακριτής που διεξάγει την έρευνα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 3.30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Όταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του δικηγόρων, δεν τους επετράπη η επικοινωνία μαζί του.

 

Διάβασε ακόμη: Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Ξανά μαζί! Έφαγαν κρυφά σε εστιατόριο στο Κολωνάκι (Φώτος)

                            Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Πιπεράτες αποκαλύψεις από το βράδυ του Σαββάτου! (Βίντεο)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» και πλέον αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος βρισκόταν στα Γιάννενα όπου παρίστατο σε δίκη και έχει κινητοποιηθεί κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ που τρέχει, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα παραμείνει απόψε το βράδυ στα κρατητήρια και αύριο, ενδεχομένως μεθαύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Ποιες είναι οι κατηγορίες σε βάρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου;

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ. Λυκουρέζος ο οποίος συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. 

Για τις ίδιες κατηγορίες διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος δικηγόρος για τον οποίο επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ.Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Ο δικηγόρος - συνεργάτης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, σε δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ χαρακτήρισε αδικαιολόγητο το ένταλμα και «δικονομική ακρότητα» τη σύλληψη Λυκουρέζου.

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Τα καυτά τους φιλιά στην Μύκονο! (Βίντεο)

 

πληροφορίες: protothema.gr

 

Showbiz

COMPETITIONS