Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στους γάμους το 2019;

Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στους γάμους το 2019;

Και όμως, και οι γάμοι έχουν γίνει της μόδας

wedding trends
Μπορεί η περίοδος των γάμων να φτάνει προς το τέλος -να πάρουμε κι εμείς οι άμοιροι οι καλεσμένοι μια ανάσα- αλλά σύντομα θα επανέλθουν δριμύτεροι. Δες, ποιες τάσεις θα δούμε να κυριαρχούν γενικότερα φέτος, αφού όσο και αν θέλουμε να ξεχωρίζουμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που μας ταιριάζουν, εξ ου και τα υιοθετούμε.

Πρακτικό πνεύμα
Τα νυφικά που θα επιλέξουν οι μέλλουσες νύφες αναμένεται να έχουν πρακτικό χαρακτήρα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσουν στο βωμό της άνεσης ένα μέρος από το εντυπωσιασμό που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα νυφικά. Εξ ού και πολλοί οίκοι μόδας έχουν λανσάρει τα νυφικά με τσέπες. Έτσι η νύφη μπορεί να έχει μαζί της κάποια απαραίτητα μικροπράγματα ή να ξεκουράζει τα χέρια της. Στην ίδια λογική, βλέπουμε νυφικά με πολύ μικρότερη ουρά από ό,τι είχαμε συνηθίσει ή και καθόλου, ώστε να μη χρειάζεται να επιλεγεί ένα άλλο φόρεμα για τη δεξίωση. Τέλος, αναμένεται οι νύφες του 2019 να εμπνευστούν από τη λιτή γραμμή που είχε το Givenchy νυφικό της Meghan Markle.

Χρώμα παντού
Ξέχασε το λευκό, το ιβουάρ, το εκρού και το κρεμ. Βάλε στη θέση τους ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί, που θα είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν παντού στις τελετές -από τα νυφικά μπουκέτα μέχρι το art de la table της δεξίωσης. Άλλη μια ανερχόμενη τάση είναι τα metallics, ακόμα και σε νυφικά!

wedding trends 2019

Κοινωνική ευθύνη
Η βιομηχανία των γάμων δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από την τάση που θέλει κάθε επιλογή μας να αποδεικνύει το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον, την αειφορία και τους συνανθρώπους μας. Έτσι, έρχονται στη μόδα τα νυφικά από οργανικά υφάσματα, τα βιολογικά μενού στις δεξιώσεις και οι τελετές χωρίς καθόλου πλαστικό. Επίσης, οι μελλόνυμφοι αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα πολλών celebrities που ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να κάνουν δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα αντί για γαμήλια δώρα.

Γάμος high technology
Ήδη πολλά ζευγάρια επιστρατεύουν ακόμα και drones προκειμένου ο γάμος τους να αποτυπωθεί με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο. Οι διοργανώτριες εταιρείες στρέφονται όλο και περισσότερο στις νέες τεχνολογίες για να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Προ-γαμήλιο ταξίδι
Φαίνεται πως ολοένα και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος πριν από την τελετή του γάμου και όχι αμέσως μετά, όπως συνηθίζεται. Ο λόγος είναι ότι πλέον ένας γάμος συνοδεύεται από πολλά έξοδα και οι μελλόνυμφοι προτιμούν να κάνουν τις διακοπές τους όσο έχουν ακόμα κάποια χρήματα στο πορτοφόλι τους!


Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας 

Γαμος

COMPETITIONS