Μη χάσεις απόψε το βράδυ την προβολή της ταινίας "Sing"

Μη χάσεις απόψε το βράδυ την προβολή της ταινίας "Sing"

Γιατί ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλος για animation

singanimation
Αν την έχει δει όταν πρωτοπροβλήθηκε, σίγουρα θα θες να τη ξαναδείς. Αν όχι, πρέπει να τη δεις. Μια απολαυστική ταινία για χαμένα όνειρα, που μας διδάσκει το αυτονόητο: πως ποτέ δεν είναι αργά για να τα κυνηγήσεις, κόντρα στα προγνωστικά και τα εμπόδια που θα συναντήσεις.

Το στόρι έχει ως εξής: Σε μια πόλη όπου κατοικούν ανθρωπόμορφα ζώα, ένας μικροαπατεώνας ιμπρεσάριος προσπαθεί να σώσει το θέατρο του με ένα διαγωνισμό τραγουδιού, οι διαστάσεις του οποίου είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι είχε προβλέψει και αλλάζουν ριζικά τις ζωές των συμμετεχόντων. 

Το κοάλα Buster Moon είναι ο ιδιοκτήτης ενός θεάτρου, το οποίο έχει οικονομικά προβλήματα και αποφασίζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με βραβείο $1.000. Η κυρία Crawly, όμως, η βοηθός του Buster, εκ παραδρομής προσθέτει δύο μηδενικά στο ποσό που αναγράφεται στα διαφημιστικά. Έτσι, μικροί και μεγάλοι, ταλαντούχοι και ατάλαντοι, δηλώνουν συμμετοχή, προσδοκώντας στη νίκη των $100.000. 

sign

 

Η προβολή θα γίνει στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, στην οδό Φανερωμένης 86-90, στη Λευκωσία, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου, η ώρα 21:00. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο :22 128157
 

Σημείωσε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη

Διάβασε επίσης:

Έρχεται το Frozen 2 (Βίντεο)

Η επιστροφή της Annabelle 

Cinema

COMPETITIONS