Ο Φεβρουάριος ανήκει στη Λεμεσό

Ο Φεβρουάριος ανήκει στη Λεμεσό

Ξέφρενο καρναβάλι και ρομαντικός Βαλεντίνος, συνυπάρχουν φέτος στη Λεμεσό

limasol
Το πρόγραμμα για το καρναβάλι Λεμεσού έχει ανακοινωθεί και αν επιθυμούμε να το απολαύσουμε, οφείλουμε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες διευθετήσεις. 

Το καρναβάλι της Λεμεσού γίνεται συνεχώς ολοένα και πιο δημοφιλές, με αποτέλεσμα ο αριθμός των επισκεπτών να αυξάνεται θεαματικά. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που προτιμούν τις  αυθόρμητες εξορμήσεις, ενδεχομένως η επιθυμία σου για διαμονή στη Λεμεσό να παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο. Αν όμως προτιμάς την τάξη και οργάνωση, ας αρχίσουμε τον απαραίτητο προγραμματισμό, σήμερα. 

Η Τσικνοπέμπτη φέτος γιορτάζεται στις 28 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως, για οποιονδήποτε άλλο Κύπριο, η μέρα αυτή να μη σημαίνει πολλά, για τους Λεμεσιανούς ωστόσο η Τσικνοπέμπτη σηματοδοτεί την έναρξη της πιο ξέφρενης περιόδου του χρόνου και γιορτάζεται με πολύ πάθος, αλκοόλ και ξενύχτι. 

Από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τη μεγάλη παρέλαση, αρκετές εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού, αλλά και parties νυχτερινών μαγαζιών θα διοργανωθούν, προκειμένου να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη και τον ενθουσιασμό των καρναβαλιστών

Τα πάντα ωστόσο περιστρέφονται γύρω από την Κυριακή 10 Μαρτίου. Αυτή είναι η ημερομηνία που πρέπει να σημειώσουμε και με βάση αυτή να κάνουμε τις κρατήσεις μας. Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση πραγματοποιείται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' αρχίζοντας από τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι και τα φανάρια τροχαίας των Πολεμιδιών ή όπως τα αποκαλούν οι Λεμεσιανοί, τα φώτα του Fairways. 

ROYAL APOLLONIA

Αν θέλεις να είσαι αρκετά κοντά, αλλά όχι ενοχλητικά κοντά στο κέντρο των πάντων, τότε το Royal Apollonia είναι η ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται στην περίφημη περιοχή της Λεμεσού, γνωστή ως η πιο κοσμοπολίτικη πόλη του νησιού, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση από την τουριστική περιοχή της Λεμεσού, όπου βρίσκονται πολλά bars, εστιατόρια και clubs.

Το Royal Apollonia είναι ένα κομψό ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Τα πλήρως ανακαινισμένα υπνοδωμάτιά του περιλαμβάνουν 13 σουίτες, ενώ διαθέτει εξωτερική πισίνα 523τ.μ. και 3 εστιατόρια. Το Dionysos, Akakiko easy Japanese Fusion και το ελληνικό εστιατόριο “Meze by Ελληνικό”καλύπτουν κάθε γαστριμαργική προτίμηση.

Το Royal Apollonia έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία και εξαιρετικές κριτικές, γι΄αυτό και το ποσοστό των επαναλαμβανόμενων πελατών που απολαμβάνουν τα προνόμια του loyalty scheme είναι μεγάλο. Γίνε λοιπόν ένας από αυτούς, πατώντας ΕΔΩ 

ROLYAL APOLLONIA

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας 
 

Ταξιδι

COMPETITIONS