Γιατί να δεις την ταινία "Wildlife"

Γιατί να δεις την ταινία "Wildlife"

Μια τρυφερή εξερεύνηση μιας οικογένειας σε πίεση

wild life
Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Richard Ford, το γλυκόπικρο "Wildlife", είναι από εκείνες τις ταινίες που λίγοι φτιάχνουν πλέον. Αφορά το χρονικό ενός γάμου που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, παρουσιάζοντας το θέμα με σοβαρότητα, βγάζοντας συγκίνηση, χωρίς να το παρακάνει στιγμή.


Η ταινία διαδραματίζεται τον χειμώνα του 1960 και επικεντρώνεται στην οικογένεια Brinson. Απαρτίζεται από τον πατέρα Jerry (Jake Gyllenhaal), τη μητέρα Jeanette (Carey Mulligan) και τον 14χρονο Joe (Ed Oxenbould), που μόλις έχουν φτάσει στο Great Falls. Ο Jerry έχει βρει δουλειά σε ένα γήπεδο golf και ο Joe προσπαθεί να μπει στην ομάδα ποδοσφαίρου. Η μαμά φαίνεται ευτυχισμένη ως νοικοκυρά.

Ο Jerry απολύεται, ο Joe δε γίνεται δεκτός στην ομάδα και η μαμά της οικογένειας κρύβει τη δυστυχία της κάτω από την κανονικότητα μιας νοικοκυράς. Τα πράγματα, όμως, γίνονται πραγματικά δύσκολα όταν ο Jerry ανακοινώνει πως φεύγει για να γίνει μέλος μιας ομάδας που προσπαθεί να προστατεύσει την περιοχή από πυρκαγιές. Δεν έχει ιδέα πότε θα επιστρέψει.

Η αποχώρησή του προκαλεί προκαλεί μια ηρεμία στη Jeannette αρχικά και αναγκάζει τον Joe, ο οποίος είναι αρκετά μοναχικός, να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του να μεγαλώνει κανείς. Το σενάριο μπορεί να φαντάζει απλοϊκό, αλλά η ταινία κρύβει εξαιρετικές ερμηνίες. Που αξίζει να δεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Διάβασε επίσης 

Five Feet Apart: Μια συγκινητική ταινία

O αγαπημένος Will Smith υποδύεται το τζίνι

 Η Captain Marvel γίνεται η ισχυρότερη υπερήρωας

 

 

Πηγή 

 


 
 

Cinema

COMPETITIONS