Κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Σύμφωνα με τον τουριστικό οργανισμό Tripadvisor

Κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης
Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις έλαβε ο Όμιλος Louis Hotels αφού συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης για το 2018.

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τουριστικό οργανισμό Tripadvisor και τα βραβεία «Tripadvisor Travellers Choice 2019», τα ξενοδοχεία της Louis Hotels ξεχώρισαν ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία “Best All-Inclusive Resorts in Europe”.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η 7η θέση που απέσπασε το Louis Ledra Beach, ενώ στη 12η θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε το Louis Phaethon Beach και στην 18η θέση το Louis Kerkyra Golf. To St. Elias Resort κατατάχθηκε ανάμεσα στα Top 25 “Best Family Hotels in Europe”.  

Louis hotels Κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης


Το King Jason Protaras ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου ενώ στην 3η θέση Παγκύπρια βρέθηκε το King Jason Paphos. Το King Jason Protaras σκαρφάλωσε στην πρώτη 25αδα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ενώ ανάμεσα στις διακρίσεις που έλαβε ο όμιλος ήταν το “Top Best Hotel Service in Europe” και “Τop Best Hotel for Romance in Europe”. 


Στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου βρέθηκαν άλλες τέσσερις μονάδες της Louis Hotels: το Louis Imperial Beach (10η θέση), το Louis Ledra Beach (13η θέση), The Royal Apollonia (22η θέση) και το Louis Phaethon (25η θέση).

Louis Phaethon Beach


Υψηλές διακρίσεις έλαβαν μάλιστα και τα ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 5η θέση του Louis Kerkyra Golf και η 9η θέση του Sentido Louis Plago Beach στην κατηγορία “Top All-Inclusive Resorts in Greece”.


Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία “Tripadvisor Τravellers Choice Awards” θεωρούνται από τα πιο έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. 

Louis Kerkyra Golf


Πρωτιά και στο Booking


Πέρα από τα βραβεία του διαδικτυακού τουριστικού οργανισμού Tripadvisor, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και από την Booking.com, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων με το βραβείο “Guest Review Awards 2018”.

Louis Paphos Breeze


Συνολικά, την διάκριση έλαβαν 12 ξενοδοχεία της Louis Hotels τα οποία συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 8 με άριστα το 10. Τις ψηλότερες βαθμολογίες εξασφάλισε το Louis Althea Kalamies με 9.1/10, το King Jason Paphos με 8.9/10 και το Royal Apollonia με 8.9/10. Οι διακρίσεις της Booking.com βασίζονται και αυτές στις βαθμολογίες και αξιολογήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων. 


Όλες οι διακρίσεις που λαμβάνουν οι μονάδες της Louis Hotels έρχονται ως επιστέγασμα της ανοδικής πορείας του ομίλου και των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που ακολουθούν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Ταξιδι

COMPETITIONS