Τι δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ όταν βρίσκεσαι σε σχέση

Τι δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ όταν βρίσκεσαι σε σχέση

Κάποια πράγματα πρέπει να τα θεωρείς δεδομένα για το καλό σου!

insxesi
Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα, ενώ έχει τη δυνατότητα να "ελέγχει" τη διάθεσή σου. Δεν πρέπει, όμως, να τον αφήνεις να σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια.

Δες τι πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ώστε να έχεις μία υγιή και όμορφη σχέση, χωρίς να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.

Σ' αγαπούν κι άλλοι εκτός απ' αυτόν

Να μην ξεχνάς ποτέ πως έχεις γύρω σου ανθρώπους που σ' αγαπούν. Πέρα από τον σύντροφό σου είναι οι φίλοι σου κι η οικογένειά σου που σε λατρεύουν κι είναι δίπλα σου.

Αξίζεις να αγαπηθείς

Γιατί, δηλαδή, να μην είσαι εσύ αυτή που αξίζει; Σταμάτα τις συγκρίσεις. Είσαι αυτή που είσαι και είσαι υπέροχη!

Μια απόρριψη θα σε δυναμώσει

Δεν μπορείς να ζεις μονίμως μ' αυτόν τον φόβο. Μη σκέφτεσαι άρα την απόρριψη, αλλά βγάλ' την εντελώς απ' το μυαλό σου. Ακόμα κι αν έρθει, θα την αντιμετωπίσεις με τέτοιο τρόπο που εσύ θα βγεις κερδισμένη.

Διάβασε επίσης:

Μια δυναμική γυναίκα τολμά να φύγει πρώτη από μία σχέση

Πώς να αντιδράσεις όταν μάθεις πως ο πρώην σου είναι με κάποια άλλη

Είσαι διατεθειμένη να δοθείς

Άσε πίσω σου κάθε δυσάρεστη εμπειρία του παρελθόντος. Ζήσε το τώρα κι αφέσου στον έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι συνεχώς ότι μπορεί να πληγωθείς. Το παρόν και το παρελθόν δεν ταυτίζονται.

Περνάς και μόνη σου καλά

Εννοείται να ζήσεις στο έπακρων τον έρωτά σου, αλλά μην ξεχνάς πως δεν έχεις ανάγκη από κανέναν για να ολοκληρωθείς. Εσύ ορίζεις τη ζωή σου. Δεν υπάρχουν "άλλα μισά", αλλά δύο ολόκληρα που συναντιούνται κι ερωτεύονται.

Διάβασε ακόμα: Το προφίλ του συντρόφου που λέει μεγάλα λόγια

Πηγή

Σχεσεις/Sex

COMPETITIONS