Τι λέει το ζώδιο σου για σήμερα;

Τι λέει το ζώδιο σου για σήμερα;

Η πρόβλεψη του Γιάννου Ριζόπουλου

zwdia
Βάλε καφεδάκι και έλα να δούμε πώς θα΄ναι η σημερινή μέρα, σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό διαταράσσει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που σε μια πρώτη ανάγνωση δρομολογεί μια «μοναχική» πορεία, αφού μέχρι να «τα βρεις» με τους άλλους, το «πουλάκι» θα έχει πετάξει! Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τη… φασαρία κι όχι να περιμένεις να «σου την πέσουν». 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στη διαχείριση κρίσεων, αλλά και στο να ανταποκρίνεσαι… πάραυτα σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Επιπλέον, μην αγνοήσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου και πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις για να μην έχεις «τρεχάματα». 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό σε «τσιγκλάει» με εντάσεις, διλήμματα και επιλογές που δεν αποπνέουν καμία απολύτως σιγουριά, με τα «εύκολα» να γίνονται δύσκολα και το αντίθετο. Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, όσο για τα… μεγαλύτερα, μάλλον θα σε ταλαιπωρήσουν με τα «καπρίτσια» τους! Παράλληλα, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

Αυτά τα τρία ζώδια δεν ονειρεύονται να παντρευτούν

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις σου διαταραχθούν ή ο χώρος σου αρχίσει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Επιπλέον, η εξέλιξη σε ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να σε κάνει έξω φρενών. 

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα ενός ατυχήματος κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, επιδιώκοντας δύσκολες συνθέσεις. Επιπλέον, θα περάσεις από δύσκολες «εξετάσεις». 
 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου και σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να προβείς σε σημαντικές αγοραπωλησίες, πριν «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα θέματα καριέρας και δεν έχεις παρά… να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου. 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα καλύτερες πιθανότητες στα θεωρητικά δύσκολα, παρά στα «εύκολα». Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις πράγματα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασταθές καθεστώς. Παράλληλα, τονίζεται η διάθεσή σου να μάθεις καινούρια πράγματα.

Αυτά τα ζώδια κρατάνε μέσα τους ό,τι τα πληγώνει

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρ' ό,τι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναμοχλεύει υπέρ σου οικονομικά ζητήματα. 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με τη διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στη ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου θέτει τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδιαμορφώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, πέρα όμως από εκείνα που… επιβάλλεται να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες καταστάσεις, μην «δένεις» τίποτε, αφού οι ισορροπίες –ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου- μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές, ενώ στις συναλλαγές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις, αν «πατήσεις πόδι», ενώ αντίθετα ακολουθώντας μια «διπλωματική» πολιτική, το πιθανότερο είναι να εξαναγκαστείς σε μεγάλες υποχωρήσεις, χωρίς ουσιαστικό όφελος. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα σοβαρό νομικό ζήτημα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά αλλά και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, σε τέτοιο βαθμό που κάθε προγραμματισμός να καταστεί άτοπος. Επιπλέον, μπορεί να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων, γι’ αυτό μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει μια ευχάριστη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο. 

Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα

 

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ 

Ζωδια

COMPETITIONS