Thumbnail

Πώς θα αρχίσει η εβδομάδα μας; Πώς θα αρχίσει η εβδομάδα μας;

Η ημερήσια πρόβλεψη από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Για να δούμε πώς θα ξεκινήσει αυτή η βδομάδα. Με το δεξί ή με το... αριστερό;

Κριός

Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου, αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις, που αν βέβαια δεν τις έχεις, θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει στη συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σου, αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

Ταύρος

Με την Πανσέληνο του Ιουνίου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών, αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα.

Δίδυμοι

Καλείσαι να γίνεις δυό κομμάτια προκειμένου να καλύψεις ισότιμα τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις απαιτήσεις των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου, αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και αυτές σίγουρα περιλαμβάνουν και οικονομικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν… χθες! 

Καρκίνος

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, η Πανσέληνος σε καλεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού. 

Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον όμως υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες που πρέπει να καλυφθούν, οπότε «τρεχάτα ποδαράκια μου»! 

Ζυγός

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν καλές αλλά και… κακές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από τη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως. 

Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα


Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα, μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. 

Τοξότης

Με την Πανσέληνο να σε «πιάνει» άμεσα, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων ειδικών.

Αιγόκερως

Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου και με δεδομένα τα «ήξεις-αφήξεις» των ατόμων που σε περιβάλλουν, ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, η Πανσέληνος ζητά την… προσοχή σου σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

Υδροχόος

Παρότι πολύ θα ήθελες να το…. ρίξεις στη «ντόλτσε βίτα», η Πανσέληνος σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με τους άλλους, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις. Ανάλογες βοήθειες μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου. 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε καλεί να περιορίσεις φαινόμενα… αναρχίας στη δουλειά και το σπίτι σου, μοιράζοντας όμως αρμοδιότητες όπου δει κι όχι με το να τα πάρεις όλα επάνω σου. Στην περίπτωση που δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις, αφού με τα… πρόσωπα δύσκολα θα βγάλεις άκρη! 

Όλα τα ζώδια μπορούν να γίνουν ενοχλητικά

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Home