Εγώ πότε θα γίνω ευτυχισμένη;

Εγώ πότε θα γίνω ευτυχισμένη;

Ένα βιβλίο με την καυστική γραφή της Κατερίνας Μανανεδάκη

Εγώ πότε θα γίνω ευτυχισμένη;
Η Κατερίνα Μανανεδάκη ξεχωρίζει για τη γλαφυρή και χιουμοριστική γραφή της, καθώς και για την καυστικότητά της. Κάθε της βιβλίο είναι απολαυστικό και σε κάνει να ξεχνιέσαι από την καθημερινότητα.

Το στόρι του βιβλίου "Εγώ πότε θα γίνω ευτυχισμένη;" έχει ως εξής: H Μαίρη Παναγιώτου είναι παντρεμένη, έχει έναν γιο, έχει μια δουλειά, ζει μια ήσυχη και τακτοποιημένη καθημερινότητα. Μέχρι τη στιγμή που, εντελώς τυχαία, συναντά στον δρόμο τον πρώην της, που σημάδεψε τη ζωή της και τον οποίο δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει. Είναι το ίδιο όμορφος, γοητευτικός και απαιτητικός, και της ζητά να του απαντήσει σε μια και μόνο ερώτηση: «Έγινες ευτυχισμένη… χωρίς εμένα;»

Πανικόβλητη και γεμάτη αγωνία, η Μαίρη προσπαθεί να καταλάβει τι είδους φάρσα είναι αυτή που της στήνει το σύμπαν. Ήταν νέα και ανέμελη όταν ερωτεύτηκε τον «Μίστερ G», ενώ τώρα είναι μια κατασταλαγμένη, σοβαρή και υπεύθυνη γυναίκα. Δεν έχει χρόνο να απαντά σε τέτοια ερωτήματα. 

εγώ ποτε θα γίνω ευτυχισμένη;

Αλλά και πάλι… Γιατί ξαφνικά νιώθει τόσο… δυστυχισμένη; Θα κάνει γιόγκα, θα προσπαθήσει να αδυνατίσει, θα πάει σε μάγισσες, χαρτορίχτρες, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, θα διαλογιστεί. Έχει είκοσι πέντε μέρες στη διάθεσή της να απαντήσει στην ερώτηση-παγίδα που της κάνει εκείνος. Αν τα καταφέρει, θα γίνει πραγματικά ευτυχισμένη. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να (ξανα)κυλήσει στην αμαρτία… 

Μια ιστορία με πολύ χιούμορ, που κρύβει όμως μεγάλες αλήθειες. Γιατί σημασία δεν έχει πόσο ευτυχισμένη είσαι, αλλά πόσο ευτυχισμένη θέλεις να γίνεις!

 
 Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός 
 

Βιβλια

COMPETITIONS