Οικονομικές λύσεις για να επαναφέρεις σε τάξη το εσωτερικό του σπιτιού σου

Οικονομικές λύσεις για να επαναφέρεις σε τάξη το εσωτερικό του σπιτιού σου

 Λειτουργικότητα και στιλ πάνε μαζί

homeee design
Ένα οργανωμένο και λειτουργικό σπίτι δεν μπορεί παρά να εμπνέει θετικά συναισθήματα: η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη κι εμείς νιώθουμε πιο χαλαροί και ξεκούραστοι.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα που έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μας, το μόνο που θέλουμε είναι ησυχία και τάξη.


Ένα ακατάστατο σπίτι, το μόνο που καταφέρνει είναι να παρασύρει την ψυχολογία μας σε ψυχοφθόρα μονοπάτια: η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά και πνιγερή και τα αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα γύρω μας, μας υπενθυμίζουν την έλλειψη οργανωτικότητας που μας διακατέχει.


Υπάρχουν τρόποι να αλλάξεις την κατάσταση: αρκεί να είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Όλοι αναζητούμε οικονομικούς τρόπους να βάλουμε σε τάξη τα πράγματά μας: να είναι διαθέσιμα όταν τα χρειαζόμαστε, να μην τα χάνουμε, να μην μας «πνίγουν» με την παρουσία τους.

home


Αυτή η ιδέα δίνει μια λύση στην ακαταστασία. Παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ θετική εντύπωση σε όποιον μπαίνει στο σπίτι για πρώτη φορά.


Κρεμάστρα εισόδου: Μια λειτουργική (και οικονομική) λύση για να μην χάνεις προσωπικά σου αντικείμενα κατά την είσοδό σας στο σπίτι. Εννοείται ότι μπορείς  να την τοποθετήσεις σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείς.

homee


Το στιλ που θα έχει καθορίζεται αποκλειστικά από σένα. Η είσοδος του σπιτιού αλλάζει.
Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ζεστή και η διακόσμηση πιο ενδιαφέρουσα.

homee

homeee

Πηγή

Διακοσμηση

COMPETITIONS