Τι πρέπει απαραιτήτως να φοράς όταν κάνεις σεξ

Τι πρέπει απαραιτήτως να φοράς όταν κάνεις σεξ

Εκτός από το προφυλακτικό εννοείται

WOMAN SEX
Ήδη άρχισες και απαρριθμείς όσα πρέπει να φοράς απαραιτήτως; Μην το ψάχνεις, η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής, γι΄αυτό διάβασε πιο κάτω.

Σύμφωνα με έρευνα ενός Ολλανδού επιστήμονα, του Gert Holstege M.D. Ph.D, οι ζεστές πατούσες αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό και συνάμα κάνουν το σεξ εξαιρετικά απολαυστικό. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε αφότου ζήτησε από τα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνά του να κάνουν σεξ αρχικά χωρίς και κατόπιν με τις κάλτσες τους. Στην πρώτη περίπτωση, τα ζευγάρια που ολοκλήρωσαν από κοινού άγγιξαν το 50%. Στη δεύτερη όμως περίπτωση, το ποσοστό ανέβηκε στο 80%, το οποίο υπονοεί ακόμα περισσότερες ολοκληρωμένες γυναίκες 

Αλλά οι κάλτσες σου δεν πρέπει να είναι ό,τι και ό,τι, αλλά να αποτελούνται από 80% μαλλί και 20% βαμβάκι.

Πώς εξηγείται; Όταν τα πόδια μας κρυώνουν, κρυώνουμε ολόκληρες και δεν περνάμε καλά. Όταν όμως τα πόδια είναι ζεστά, η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους, ηρεμούν, νιώθουμε πιο άνετες και ασφαλείς, οπότε εστιάζουμε με όλο μας το είναι στην κλιμάκωση του οργασμού μας.

Όσο αντιαισθητικό και άβολο είναι το θέαμα ενός άντρα που κάνει σεξ μόνο με τις κάλτσες του, άλλο τόσο σέξι και πάνω απ' όλα ωφέλιμο είναι να μην αποχωρίζεσαι εσύ τις κάλτσες σου. Όσο πιο ψηλά φτάνουν, τόσο το καλύτερο.

Διάβασε επίσης 

Η λέξη «κλειδί» για να σε ρίξει αμέσως στο κρεβάτι

Μήπως κλαις μετά το σεξ;

Σεξ χωρίς συναίσθημα

 

 

 

 Πηγή 
 

Σχεσεις/Sex

COMPETITIONS