Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις μέρες του κρυολογήματος

Οι ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις μέρες του κρυολογήματος

Ποιος είπε ότι η γρίπη κρατά μακριά το σεξ;

lvoe
Κρύο-κρύο καιρός για δύο λέει μια λαϊκή ρήση. Ωστόσο, το κρυολόγημα ιδιαίτερα τώρα που διανύουμε τον βαρύ χειμώνα, πρωταγωνιστεί σε κάθε σπίτι.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και για ένα ζευγάρι. Ο έρωτας και η σεξουαλική διάθεση παραμένουν στα ύψη κι αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάει χαμένο. 


Μαζί μπορεί να μην κοιμάστε ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του κρυολογήματος, ωστόσο υπάρχει και ένας εύκολος τρόπος να γίνει η σεξουαλική επαφή χωρίς να «κολλήσεις», εφόσον τηρηθούν οι κατάλληλες…οδηγίες.

Υπάρχουν στάσεις που ικανοποιούν σεξουαλικώς, αλλά δεν απαιτούν καμία ανταλλαγή, ούτε σε χνώτο, ούτε σε σάλιο. 

Πιο κάτω θα δεις 3 στάσεις στο σεξ ό,τι πρέπει για τις μέρες με γρίπη


Το κουτάλι
Όχι αυτό για το σιρόπι, αλλά το άλλο, το real spooning, το οποίο θα σχηματίσουν τα σώματά σας, όπως τα πλαγιαστά κουτάλια μέσα στην πιρουνοθήκη. Έρχεστε σε επαφή ανατομικώς, πιάνετε ο ένας ό,τι θέλει από τον άλλο, κατά τ' άλλα μακριά κι αγαπημένοι, βλέπει τα μαλλιά σου, βλέπεις τον τοίχο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κάνεις περισσότερο σεξ

Το doggy
Όπως προφανώς καταλαβαίνεις, όποια στάση δεν σας υποχρεώνει να βρεθείτε ενώπιος ενωπίω και να τραγουδήσετε το «για κοίτα με στα μάτια λοιπόν κι εξηγήσου», είναι ιδανική για την αρρωστημένη σας κατάσταση. Υπό αυτή την έννοια το doggy θεωρείται σούπερ ουάου. Αλλά και γενικότερα, μία από τις πιο αγαπημένες στάσεις των αρσενικών, βολεύει και δίνει ποικιλία, αφού οι παραλλαγές της είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Σε κάθε περίπτωση, μην κοιτάξεις πίσω.

σεξ κρυολόγημα

Το reversed cowgirl
Eδώ μιλάμε για μία στάση, η οποία σας κρατάει τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Με τον συνεπιβάτη στο λεωφορείο, που λέει ο λόγος, πιο κοντά έχετε τα μούτρα σας. Στην ανεστραμμένη καουμπόισσα εκείνος βρίσκεται στη δύση (ξαπλωτός) κι εσείς στην ανατολή, ψηλά, να αγναντεύετε ορίζοντα. Εντάξει, δεν είναι για πολλή ώρα, αλλά η διείσδυση επιτυγχάνεται στο 100%, κι αν βαρεθείτε, συνεχίστε με στοματικό, που παρά το όνομά του, τα στόματά σας μια φορά δεν τα φέρνει κοντά. Περαστικά σας και σιδερένιοι.

Όπως κατάλαβες, φιλάκια κομμένα. Μόνο σεξ!

Διαβάστε ακόμα

Ποιο κοινό έχουν τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ;


Δουλεύουν οι σχέσεις εξ αποστάσεως;
 

Πηγή

Σχεσεις/Sex

COMPETITIONS