Ποιά ζώδια δεν αντέχει το ένα το άλλο

Ποιά ζώδια δεν αντέχει το ένα το άλλο

Δεν ταιριάζουν με τίποτα

ZWDIA
Όσο και αν υποστηρίζεις πως δεν πιστεύεις στα ζώδια, μήπως να ρίξεις μια ματιά για να δεις με ποιους δεν ταιριάζεις με τίποτα, για να μη χάνεις άδικα τον χρόνο σου;

Κριός-Αιγόκερως

Αν ο Κριός δεν αντέχει κάποιον, αυτός συνήθως είναι ο Αιγόκερως, αφού είναι και οι δύο ηγέτες με διαφορετικό στιλ. Ο Κριός θα αντιμετωπίσει καταστάσεις με γρήγορους ρυθμούς, ενώ οι Αιγόκεροι είναι πιο μεθοδικοί. Μπορούν να τα πάνε καλά αν μάθουν να συμφωνούν πως διαφωνούν.

Ταύρος-Υδροχόος

Ως ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζώδιο, ο Ταύρος θέλει να ζει τη ζωή με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Ο Υδροχόος, από την άλλη, είναι το αντίθετο. Μερικές φορές θέλουν να πηγαίνουν όπως τους πηγαίνει ο άνεμος. Αν εκτιμήσουν τις ιδιότητες του άλλου, μπορεί να μπορέσουν να μάθουν κάτι ο ένας απ' τον άλλον.

Δίδυμος-Ιχθείς

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο της σκέψης, ενώ ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος. Μεταξύ τους μπορεί να δημιουργηθεί ένα χάος και θα χρειαστεί να σεβαστούν τις διαφορετικές ιδιότητες ο ενός του άλλου και να μην τα παίρνουν όλα προσωπικά, για να μπορέσουν να συνυπάρξουν.

Διάβασε ακόμη: 

Οι μικροί και μεγάλοι ψεύτες του ζωδιακού

Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια σε μια σχέση

Πώς λειτουργούν οι Ιχθείς στα ερωτικά τους 

Καρκίνος-Τοξότης

Ο Καρκίνος και ο Τοξότης έχουν διαφορετικές αξίες κι αυτό φαίνεται έντονα στις ρομαντικές σχέσεις, όπου ο Καρκίνος που αγαπά τη δέσμευση μπορεί να νιώσει πληγωμένος απ' τον Τοξότη που αγαπά την ελευθερία. Για να συνυπάρξουν, ο Καρκίνος πρέπει να προσπαθήσει να μην σκέφτεται τόσο πολύ, ενώ ο Τοξότης μπορεί να μάθει να εκτιμά τη φροντίδα μίας σχέσης.

Λέων-Παρθένος

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που θέλει να είναι στο επίκεντρο και ίσως να μην ταιριάξει με τον ιδιαίτερα ταπεινό και οργανωτικό Παρθένο. Η τάση του Παρθένου να κριτικάρει τους άλλους μπορεί να πληγώσει την περηφάνια του Λέοντα. Γι΄αυτό, ο Παρθένος να χρειαστεί να έχει περισσότερο τακτ, ενώ ο Λέων θα πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο "εμείς" και λιγότερο "εγώ".

Παρθένος- Υδροχόος

Ως ένα ακριβές και οργανωμένο ζώδιο, ο Παρθένος δύσκολα γίνεται αυθόρμητος, ενώ ο Υδροχόος είναι οτιδήποτε άλλο παρά παραδοσιακός. Γι΄αυτό και δεν απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Ο Παρθένος μπορεί να προσπαθήσει να είναι λίγο πιο ελεύθερος και τελικά να απολαύσει το ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου.

Ζυγός-Ιχθείς

Ενώ αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να αγαπήσουν πραγματικά το ένα το άλλο, κανένας από τους δύο δεν είναι καλός στο να ηγείται, οπότε μπορεί η σχέση να "κολλήσει". Είναι και οι δύο passive-aggressive, οπότε κάποιος πρέπει να πάρει τα ηνία και να εκφράζει αυτό που θέλει.

Σκορπιός-Υδροχόος

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης και βαθύς, ενώ ο Υδροχόος είναι λογικός και αποστασιοποιημένος. Δεν μπορούν να καταλάβουν πραγματικά ο ένας τον άλλον. Ο Σκορπιός νιώθει πως ο Υδροχόος είναι ψυχρός, ενώ ο Υδροχόος νιώθει πως ο Σκορπιός συνέχεια κρύβει κάτι. Οπότε, κάνουν κύκλους χωρίς ποτέ να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Χρειάζεται να μάθουν να επικοινωνούν, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Τοξότης-Αιγόκερως

Ο Τοξότης είναι απότομος, περιπετειώδης και αγαπά την ελευθερία του, ενώ ο Αιγόκερως χρειάζεται δομή. Ό,τι κι αν συζητήσουν, θα καταλήξει σε διαφωνία γιατί και οι δύο πιστεύουν πως έχουν τις απαντήσεις για τα πάντα. Ίσως ο Τοξότης μπορεί να προσπαθήσει να μετρά τις λέξεις του πριν μιλήσει στον Αιγόκερω, για καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως-Ζυγός

Οι Αιγόκεροι μπορεί να γίνουν κάπως ελεγκτικοί και συχνά νιώθουν τύψεις να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Ο Ζυγός απολαμβάνει όλες τις χαρές της ζωής και δεν καταλαβαίνει πώς ο Αιγόκερως υπάρχει σε τόσο προβλέψιμες ρουτίνες. Μπορούν να μάθουν ο ένας απ' τον άλλον, αν καταφέρουν να χαλαρώσουν και να δημιουργήσουν καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και διασκέδασης.

Υδροχόος-Ταύρος

Ως ένα ελεύθερο πνεύμα, ο Υδροχόος δεν ελκύεται κατευθείαν απ' τον Ταύρο που θέλει να ζει μία άνετη και προβλέψιμη ζωή. Μπορούν όμως να μάθουν να εκτιμούν ο ένας τον άλλον, όσο ο Υδροχόος δείξει στον Ταύρο, νέα και διαφορετικά πράγματα που θα τον βγάλουν απ΄το comfort zone του. Aπλά χρειάζεται να μην το κάνει απότομα, αφού στον Ταύρο δεν αρέσουν οι εκπλήξεις.

Ιχθείς-Ιχθείς

Όταν δύο Ιχθείς βρίσκονται μαζί, μπορεί να υπάρξουν πολλές διαφωνίες. O Ιχθύς είναι ένα πολύ ιδιόρρυθμο ζώδιο και όταν δύο βρίσκονται μαζί, η λεπτή γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης φαίνεται πως χάνεται και αυτό καταλήγει σε ασυνεννοησία και διαμάχες. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να τα πάνε καλά με το να εκτιμήσουν τις διαφορές τους και να αφήσουν λίγο χώρο ο ένας στον άλλον.

Πηγή 

 

 
Ζωδια

COMPETITIONS