Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει ως ταμίας σε εστιατόριο στον Πειραιά (Βίντεο)

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει ως ταμίας σε εστιατόριο στον Πειραιά (Βίντεο)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της

ηθοποιος
Είναι μια από τις πιο γνωστές κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς της, που έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές που γνώρισαν τεράστια επιτυχία όπως "Η ώρα η καλή", "Κλεμμένα όνειρα", "Έλα στην θέση μου", "Κόκκινο δωμάτιο" κα.

Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη η οποία δουλεύει σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, ως ταμίας. 


Όπως η ίδια μάλιστα αποκάλυψε, βρίσκεται στο συγκεκριμένο μαγαζί για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, καθώς αναγκάστηκε να στραφεί λόγω οικονομικών δυσκολιών σε κάτι άλλο από τον χώρο της υποκριτικής.


Η Τζένη Διακούπη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δουλεύω εδώ, είμαι στο τσεκ ταμείου. Με ρωτάει ο κόσμος "τι κάνετε εσείς εδώ;". Γιατί σου λέει δεν έχετε δουλειά εσείς στην τηλεόραση ή στο θέατρο; Τι κάνετε και δουλεύετε εδώ στο ταμείο. Κι εσύ εξηγείς ότι δεν είχα δουλειά στην τηλεόραση και έπρεπε κάπως να δουλέψω. Ο αδερφός μου είναι εδώ συνέταιρος, είδε ότι είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση λόγω των οικονομικών του θεάτρου και της τηλεόρασης και μου είπε για να είσαι και ψυχολογικά καλά έλα να πάρεις μερικά μεροκάματα. Όταν κανόνισα να έρθω εδώ τη Μεγάλη Δευτέρα, με πήρε ο κ. Ρέππας και μου είπε "Τζένη τι κάνεις το καλοκαίρι; Σε θέλω για μία παράσταση". Για καλή μας τύχη η παράσταση θα είναι μόνο βραδινή...».

Δείτε το βίντεο: 

Tv Gossip

COMPETITIONS