Το Must Have αξεσουάρ του καλοκαιριού

Το Must Have αξεσουάρ του καλοκαιριού

Το καπέλο μπορεί να απογειώσει το summer look σου. Άσε τους δισταγμούς και φόρα καπέλα.

must have
Το καπέλο για πολλούς λόγους θα πρέπει να ενσωματωθεί στην καρταρόμπα όλων. Εκτός από την προστασία που προσφέρει από τον ήλιο, ολοκληρώνει το stylish look σου.

stylish hat

Οι επιλογές πολλές:

Διάλεξε ανάμεσα σε ένα panama hat, ένα jockey, μία μπαντάνα ή μεγάλο diva style καπέλο τολμώντας τα ζωηρά χρώματα, τις διχρωμίες, τα prints, τα λουλούδια κι εννοείται τη διαχρονική φυσική απόχρωση της ψάθας.

 

Panama Hat

 stylish hat

Μπορείς να το εφαρμόσεις με όλα τα look σου απο το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Με φούστα ή με ένα short jean, το panama hat μπορεί να απογειώσει την εμφανισή σου.

 

Jockey

stylish hat

Φόρα το jockey σου, στην βόλτα, στην παραλία ακόμη και στα ψώνια σου έαν αυτά γίνονται κάτω από τον ήλιο. Εκτός από την προστασία που θα σου προσφέρει απο τον ήλιο, θα σου προσδώσει style.

 

Mπαντάνα ή Μαντήλι

 stylish hat

Όποιο και από τα δύο και άν διαλέξεις να έισαι σίγουρη πως θα έχεις ένα ωραίο και stylish look. Άν θέλεις μπορείς να μπλέξεις τα μαλλία σου με την μπαντάνα ή το μαντήλι και θα έχεις ένα κομψό χτένισμα.

 

Μεγάλα Καπέλα

 stylish hat

Άν επιθυμείς διακριτικότητα στον χώρο που θα βρίσκεσαι μην το διαλέξεις. Έαν από την άλλη θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα τότε με το Diva Hat και την αυτοπεποίθηση σου, σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Trends

COMPETITIONS