Ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες του κόσμου στην κάμερα του MyLife

Ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες του κόσμου στην κάμερα του MyLife

Παρά τη διεθνή επιτυχία, ο Matthew Zorpas παραμένει απίστευτα προσγειωμένος

MATHEW ZORPAS
Μόνο και μόνο στο άκουσμα ότι ο Matthew Zorpas θα ερχόταν ως καλεσμένος του τμήματος marketing της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων του University of Nicosia, με έκανε να θέλω να συναντήσω από κοντά αυτόν τον συμπατριώτη μας που μόλις στα 31 του χρόνια κατάφερε να θεωρείται ως ο νούµερο ένα blogger του Ηνωµένου Βασιλείου, ως ένας τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο και µε τον λογαριασµό του στο Instagram να µετρά πάνω από 190 χιλιάδες followers!

Μπαίνει στο αμφιθέατρο του Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας -εκεί που σε δυο ώρες αργότερα  θα δώσει διάλεξη μπροστά σ΄ένα κοινό που αδημονεί να μάθει για τις βάσεις του influencer marketing- μ΄ένα από τα χαρακτηριστικά κουστούμια του, με τα οποία κυκλοφορεί κυριολεκτικά παντού. 

Δείχνει ευδιαθέτος και χαμογελαστός, απευθύνοντας μου τον λόγο στον πληθυντικό, με μένα να του ζητώ αμέσως να το γυρίσει στον ενικό, αφού όπως του λέω χαρακτηριστικά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σ΄ένα πανεπιστημιακό χώρο, με κάποιους φοιτητούς να μου μιλάνε στον πληθυντικό με το καλησπέρα σας, με έκανε ήδη να αισθάνομαι αρκετά μεγάλη. Γελά πηγαία και μου λέει πως θα προσπαθήσει. Την ίδια ακριβώς υπόσχεση μου δίνει όταν του ζητώ να δώσει τη συνέντευξη στα ελληνικά. Δεν του είναι και εύκολο παρόλο που πρόκειται για τη μητρική του γλώσσα, αφού την τελευταία δεκαετία ζει μόνιμα στο εξωτερικό, με την Κύπρο να την επισκέπτεται μόνο μια φορά τον χρόνο και αυτό για πολύ λίγο, λόγω υποχρεώσεων. Παρά τις συχνές διακοπές, μέχρι να βρει τη ροή του λόγου του, ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει την όλη διαδικασία και να απαντά σεμνά και ταπεινά ό,τι τον αφορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Beijing Real-time Air Quality: Moderate. #squadonamission ph. @milosevicvladimir

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Λες και δεν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία. Με πτυχίο στις δημόσιες σχέσεις και μεταπτυχιακό στον τομέα των «Global Media» από το London School of Economics, διδάσκει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία σε διάφορα πανεπιστήμια στην Αγγλία όπως το Istituto Marangoni και το Winchester School of Arts, τα μαθήματα «luxury management» και «digital communications». Έχει ένα από τα πιο δημοφιλή blog του Ηνωμένου Βασιλείου, με την ονομασία «Τhe Gentleman Blogger». Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις για τη Vivienne Westwood και του Saatchi &Saatchi, advertising agency, δούλεψε για το Britain’s Next Top Model, αλλά και το Βritish Fashion Council που είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση της εβδομάς μόδας του Λονδίνου. Υπήρξε ο επίσημος εκπρόσωπος της εταιρίας αυτοκινήτων Mini στο Λονδίνο, coach UK ambassador των BentleyHugo BOSSHarrods, Tods, LabSeries, Johnnie Walker, Hackett, Massimo Dutti, Clinique, Montblanc και Bicester Village. Επίσης συνεργάστηκε με τα brands IWC SchaffhausenDsquared και Gianfranco Ferre Fragrance, καθώς και με το τουριστικό συμβούλιο των Καναρίων Νήσων, το InterContinental Hotels & Resorts και το Jumeirah Hotel & Resorts. Υπήρξε Global Ambassador της Nespresso, ενώ προωθεί την επέκταση των αγορών Heathrow Duty-Free στο Terminal 5

Αλλά επειδή το βιογραφικό του μοιάζει να μην έχει τελειωμό, ας αφήσουμε καλύτερα τον Μr. Gentleman Blogger να μας συστηθεί από μόνος του στο βίντεο που ακολουθεί

Style Icon

COMPETITIONS