Εσύ προμηθεύτηκες με το γούρι σου για το 2019;

Εσύ προμηθεύτηκες με το γούρι σου για το 2019;

Αν όχι, τότε οπωσδήποτε θα κάνεις μια στάση στο υπέρκομψα κοσμηματοπωλεία Spanos Fine Jewelry

SPANOS
Όλοι ξέρουν πως ο χρυσός συμβολίζει τη δύναμη, τη ζεστασιά, την ευτυχία, την αγάπη, την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ευφυΐα, τη δικαιοσύνη, την ισορροπία, αλλά και την τελειότητα. Πέρα από αυτά, ένα χρυσό κόσμημα κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεσαι ακόμη πιο γοητευτική και κομψή. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής κοσμημάτων Constantinos Spanos, φέτος επέλεξε τη σπείρα ως το γούρι του 2019!

 

Συνεχίζοντας την αγαπημένη παράδοση, τα κοσμηματοπωλεία Spanos Fine Jewelry και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Constantinos Spanos, φέτος επέλεξε τη σπείρα να είναι το γούρι της χρονιάς 2019. Η σπείρα συνδυάζει τη δυναμική κίνηση του κύκλου, της ατελείωτης γραμμής και συμβολίζει τον χρόνο αλλά και την ίδια τη ζωή που δεν σταματά ποτέ. Η σπείρα δηλώνει ελπιδοφόρα πως η ζωή προχωρά και μαζί της και οι άνθρωποι. Χάρισε λοιπόν στους αγαπημένους σου το γούρι της φετινής χρονιάς από τα κοσμηματοπωλεία Spanos Fine Jewelery, χωρίς βέβαια να αμελήσεις τον εαυτό σου! 

spanos jewellery

Σημείωσε πως στις 12 Δεκεμβρίου 2018, από τις 19.00 μέχρι τις 22.00 το νέο κατάστημα Spanos Fine Jewelry #gallery, στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης 10Β στο κέντρο της Λευκωσίας, σε περιμένει να το ανακαλύψεις σε μια όμορφη βραδιά. Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία! 

News

COMPETITIONS